Întrebări frecvente

Aveți vreo problemă cu creionul electronic ALBI...

... sau ați greșit ceva? Verificați întrebările frecvente. Dacă nu găsiți o soluție aici, nu ezitați să ne scrieți sau să ne sunați. Puteți găsi detaliile de contact și formularul de întrebări în secțiunea Contact.

Pot dezmembra creionul electrionic Albi?

Creionul electronic a fost proiectat în conformitate cu cerințele privind siguranța copiilor. Nu încercați să dezmembrați stiloul. Utilizatorii pot înlocui doar cardul MicroSD cu un altul.

Este creionul rezistent la apă?

Creionul nu este certificat ca impermeabil, evitați astfel contactul cu apa. La contactul cu apa, creionul electronic poate să nu mai funcționeze.

Creionul electronic nu răspunde la comenzi sau nu este posibil să opriți creionul

La fel ca orice alt produs electronic, acest lucru se poate întâmpla ... Introduceți un vârf de creion sau un pix în slot-ul pentru resetare și apăsați. Creionul electronic Albi se va opri.

Creionul se oprește spontan

Bateria este aproape goală sau creionul electronic a rămas inactiv timp de mai mult de 3 minute (măsuri de siguranță pentru a preveni epuizarea spontană a bateriei creionului). Reîncărcați stiloul sau reporniți-l.

Nu pot porni creionul electronic Albi

Este posibil ca niciun fișier audio pentru carte sau fișier MP3 să nu fie stocat în memorie. Descărcați fișierele audio pentru creion din aceste pagini.

Cartea nu are sunet

Acest lucru poate fi cauzat de fișierul audio lipsă sau deteriorat pentru carte. Descărcați fișierul audio de pe site-ul nostru (după descărcare, asigurați-vă că are dimensiunea corectă - dimensiunea este listată pentru fiecare fișier de pe site-ul nostru). Încărcați fișierul în creion și încercați din nou cu cartea.

Conținutul citit nu corespunde cu textul marcat

Este posibil ca această carte să nu fi fost încărcată corect. Întotdeauna atingeți pictograma de pornire de pe prima pagină a cărții pentru a vă asigura că ați ales corect cartea.

Nu este posibilă descărcarea fișierelor audio pentru creionul Albi

Memoria creionului Albi este probabil plină. Ștergeți fișierele audio sau fișierele Mp3 neutilizate pentru a crea suficient spațiu în memorie.

Cardul de memorie SD din creionul Albi nu se poate citi

Motivul este contactul slab al cardului SD cu creionul electronic Albi. Pentru a elimina problema, scoateți cardul de memorie din creionul Albi și introduceți-l din nou în slot.

Părțile creionului Albi

 1. Indicator luminos
 2. Butonul de repetare
 3. Conector USB
 4. Buton pentru pornirea / oprirea MP3 player, oprire redare MP3
 5. Slot pentru card memorie MicroSD
 6. Microfon
 7. Vorbitor
 8. Butonul de resetare
 9. Mufă pentru căști
 10. Reglare volum, înregistrarea următoare, înregistrare anterioară
 11. Senzor optic
 12. Suport


Avertisment

Creionul electronic Albi este compatibil numai cu sistemul de operare Windows. Creionul nu se poate conecta la produse Apple (iOS).