Răspundel Istețel

 • Ce este Răspundel Istețel?

  Citirea cu creionul electronic ALBI nu este deloc dificilă. După câteva momente vă puteți bucura de o păsărică cântând în jungla din Lumea Animalelor, vă puteți testa cunoștințele geografice cu Atlasul Lumii sau.

  Citiți mai mult

 • Creionul electronic

  Creionul electronic vorbitor Albi poate citi cărți, poate rezolva un test împreună cu tine sau poate să redea cântece ca un MP3 player. Jocul cu creionul electronic Albi este o distracție ce nu se termină niciodată - stiloul poate citi texte, reda cântece, poate emite sunete reale (ragetul leilor, cântecul păsărilor, sunetele vehiculului etc.) și juca diferite jocuri și chestionare.

  Citiți mai mult

 • Cum se încarcă o carte

  Ați cumpărat o nouă carte, puzzle sau joc din colecția Răspundel Istețel? Pentru noua carte din biblioteca dvs., trebuie doar să descărcați fișierul audio, să îl încărcați în creionul dvs. și distracția poate începe.

  Citiți mai mult

 • Cum se actualizează creionul electronic

  Adesea adăugăm noi funcții în cărți și jocuri, deci trebuie să vă actualizați firmware-ul stiloului Albi din când în când. Actualizările vor îmbunătăți funcționalitatea pixului și veți avea parte de mai multă distracție.

  Citiți mai mult

 • Întrebări frecvente

  Aveți vreo problemă cu creionul electronic ALBI, sau ați greșit ceva? Verificați întrebările frecvente. Dacă nu găsiți o soluție aici, nu ezitați să ne scrieți sau să ne sunați. Puteți găsi detaliile de contact și formularul de întrebări în secțiunea Contact.

  Citiți mai mult