Creionul electronic

Cum funcționează creionul electronic Albi?

Creionul electronic vorbitor Albi poate citi cărți, poate rezolva un test împreună cu tine sau poate să redea cântece ca un MP3 player. Jocul cu creionul electronic Albi este o distracție ce nu se termină niciodată - stiloul poate citi texte, reda cântece, poate emite sunete reale (ragetul leilor, cântecul păsărilor, sunetele vehiculului etc.) și juca diferite jocuri și chestionare.

Cum functioneazã? Creionul Albi conține un senzor optic care poate citi coduri speciale ascunse în paginile cărților - plasați stiloul pe text cu o atingere ușoară și stiloul va citi textul. Creionul Albi poate fi utilizat cu toate produsele din colecția Răspundel Istețel. Pur și simplu încărcați fișierul audio adecvat pe cardul de memorie al creionului. Dimensiunea cardului este de 8 GB, dar poate fi introdusă o cartelă de memorie cu capacitate dublă în stiloul creionului.

Ce veți găsi în pachetul?

  • Creion electronic Albi
  • Ghidul Răspundel Istețel
  • încărcător
  • Cablu USB
  • 10 etichete MP3
  • 10 etichete de control al volumului

PĂRȚILE CREIONULUI ALBI

1 – Indicator luminos, 2 – Butonul de repetare, 3 – Conector USB, 4 – Buton pentru pornirea / oprirea MP3 player, oprire redare MP3, 5 – Slot pentru card memorie MicroSD, 6 – Microfon, 7 – Vorbitor, 8 – Butonul de resetare, 9 – Mufă pentru căști, 10 – Reglare volum, înregistrarea următoare, înregistrare anterioară, 11 – Senzor optic, 12 – Suport

Pentru ce sunt simbolurile?

Încărcați cartea cu butonul de alimentare. La a doua atingere a butonului, creionul vă spune sensul icoanelor care apar în carte. Puteți afla caracteristicile lor pe spatele cărții sau a jocului.

Pornirea cărții 
Opriți redarea
Repetați redarea
Controlul volumului

Citirea paginii
Informații suplimentare
Ascultarea sunetelor
Dialoguri
Teste

Răspundeți DA
Răspundeți NU
Raspunsuri A, B, C


Specificații tehnice

Creionul Albi este compatibil numai cu sistemul de operare Windows. Acesta conține un card de memorie MicroSD de 8 GB, are un conector USB 2.0 pentru conexiune de mare viteză, baterie reîncărcabilă 365 mA / 3.7V Li-ion și încărcător de 500 mA / 5V. Creionul are o baterie încorporată LI-ION, care asigură o autonomie de 8 ore bateriei. Pur și simplu conectați creionul la o priză sau într-un computer folosind cablul de reîncărcare.

Avertisment

Creionul electronic Albi este compatibil numai cu sistemul de operare Windows. Creionul nu se poate conecta la produse Apple (iOS).